Gin Tonic It’s Friday at HUGH

Gin

Het is weer terrasjesweer en gin-tonics horen daar natuurlijk bij. Met meer dan 25 soorten gin en 7 verschillende tonics weet HUGH als geen ander wat de lekkerste en meeste verrassende combinaties zijn. En daarom is de Gin Tonic It’s Friday (GTIF) borrel terug!

GTIF staat voor lekkere drankjes op het terras, culinaire gerechten en goede muziek op de achtergrond. Het is de perfecte vrijdagmiddagborrel voor iedereen die op een relaxte manier het weekend in wil luiden. Elke vrijdag staat een andere gin centraal. Vrijdag 24 juni is dat Sylvius gin uit Schiedam met Hybiscus tonic. HUGH is een van de weinige zaken in Rotterdam die deze speciale roze tonic aanbiedt. Niet alleen een plaatje om te zien maar vooral ook een heerlijke gin-tonic.

Sterrenchef
Naast de inmiddels zeer populaire chef Diego Buik van HUGH, die de lekkerste hamburgers van Rotterdam maakt, is er elke vrijdag een beroemde gastchef aanwezig. Elke week bedenkt de sterrenchef een gerecht dat perfect bij de gin tonic past. De komende weken zullen Mark Vaessen van The Harbour Club, Gunter Paffendorf van Dining 56, Maurits van der Vooren vanLatour en Gert Blom van restaurant Amarone hun specialiteit op het terras maken.

Gin Tonic
Gin-tonic is al jaren een van de favoriete zomerdrankjes. Bij HUGH wordt elke combinatie van gin en tonic nog lekkerder gemaakt met groente en fruit. Voor elke smaak is er een gin-tonic. Gasten worden uit hun comfort zone gehaald door in te spelen op zo veel mogelijk smaaksensaties zoals pittig, kruidig, aromatisch, fris, fruitig, droog en sterk.

HUGH serveert zowel de bekende lokale gins Sylvius, Nolet’s en Bobby’s als de internationale populaire merken zoals Bombay Sapphire, Copperhead, Gin Mare, Monkey 47, Mombasa en Hendrick’s. Daarnaast zijn er bijzondere gins voor de echte kenner.

HUGH Rotterdam
HUGH, gevestigd in het Hilton Hotel, is dé hotspot van Rotterdam. Het is een stijlvolle mix van horeca, mode, kunst en cultuur. HUGH is in Rotterdam zeer populair als cocktailclub. Sinds kort is het menu volledig omgegooid en trekt het restaurant gasten die op zoek zijn naar gerechten met een culinair en internationaal karakter.

Extra informatie
Adres: Kruiskade 15 Rotterdam
Website: www.hugrotterdam.nl
Facebook: HUGH Rotterdam
Instagram: Hugh_Rotterdam

NOOT VOOR DE REDACTIE
HUGH nodigt journalisten en bloggers graag uit om de GTIF op vrijdag 24 juni zelf te ervaren. Om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Prya Bisambhar via info@pvbpr.nl of 06-42780853.